Nieuws

 • Kerst - Oud - Nieuw 3-12-2018

  Zo rond de jaarwisseling zijn wij er niet. Het lopende jaar zit erop, het nieuwe dient zich straks aan. Mede omdat onze afnemers en leveranciers er in grote getalen dan ook niet zijn nemen wij dan even afstand. Eigenlijk geheel volgens onze traditie.
 • Een nieuwe jas 28-11-2018

  De vaste bezoekers van deze website zal het direct al zijn opgevallen: een nieuwe vormgeving, een nieuw uiterlijk.
 • Enschede meet 22-11-2018

  Om de problematiek van grondwateroverlast nu echt serieus aan te pakken is er onlangs een project gestart waarbij de burger nauw betrokken wordt.
 • BioBuis toegestaan 10-10-2018

  De door VRM ontwikkelde BioBuis is gecertificeerd. Naar de normen van KIWA en volgens de richtlijnen van de Kiwa BRL K567 werd het certificaat al in 2013 aan dit product toegekend waarmee de buis veilig te gebruiken is.
 • Zonne Energie 4-10-2018

  Altijd al steunen wij het fenomeen ‘groen ondernemen’, dat doen wij van harte. Maar, wij onderschrijven dit niet alleen, wij geven er ook daadwerkelijk uitvoering aan. Waar mogelijk haken we in op reële mogelijkheden om steeds zuiverder, zuiniger, slimmer en daarmee verantwoorder te opereren.
 • Funshoppen in VRM-winkel 24-8-2018

  De transformatie van ‘afhaalbalie van voorheen’ naar onze nieuwe VRM-winkel verloopt spoedig. Het eerdere assortiment werd geüpdatet en biedt nu een arsenaal aan materialen en specifieke gereedschappen welke nauw aansluit op de wensen van de veldwerker. 
Aan het laden
Aan het laden