Top of the page

Golden Oldie

donderdag 7 maart 2024

Zover wij kunnen nagaan is ons artikel straatpot 140x140mm met (geel) gietijzer deksel altijd in het VRM assortiment opgenomen geweest.
Tot voor 2,5 jaar geleden: de toen beschikbare kwaliteit gietijzer deed ons ad hoc besluiten dit product uit de schappen te nemen. Met een prima alternatief als de GVK-deksel was dat verantwoord en konden we gewoon blijven voldoen aan de klantvraag, zij het met een kunststof deksel. Even sterk, kleurvast, en lichter van gewicht. 

Tot recent. Wij kwamen in contact met een professionele partij die gietijzer-specials volgens de strengste specificaties kon produceren. Dit mondde uit in opdrachten. En nu dan zijn wij zover deze ‘golden oldie’ in ere te kunnen herstellen. Het vertrouwde artikel van toen werd weer in het assortiment opgenomen. Een samengesteld product: het lichaam is van VRM-fabricaat, het deksel komt uit die externe ijzergieterij. En de assemblage vindt plaats in Apeldoorn. 

Welkom terug!

Art.nr. 659001 Kunststof straatpot 140x140 geel gietijzer deksel, opschrift 'Peilbuis'. Check HIER ons hele assortiment straatpotten.