BalkInn

donderdag 24 augustus 2023

Een prachtinitiatief daar. De partijen die betrokken zijn bij de totstandkoming van natuurboerderij ‘BalkInn’ in Nieuwleusen, hebben zich maximaal ingespannen om hun buitenplaats tot dé groene oase van Nieuwleusen te maken.
Door zich in te zetten op het gebied van duurzaamheid, educatie en biodiversiteit beogen zij de onderlinge verbinding tussen de bewoners van het Overijsselse dorp te versterken en daarbij ook bij te dragen aan een duurzame samenleving. Tegelijkertijd wordt er een toeristische impuls gegeven aan dorp en streek. En dit alles in een groene omgeving. Het dorp beschikt nu over een multifunctioneel buitengoed. Het resultaat mag er zijn, zoals te zien op hun website. De laatste hand wordt ondertussen gelegd aan de afwerking van dit paradijs voor mens en dier.  

Eigenlijk is het een vanzelfsprekendheid dat er ook een SWN80-handpomp staat opgesteld. Om op praktisch- en recreatief gebied project en bezoekers van dienst te zijn. Via onze trouwe relatie Luinstra Watermanagement, nauw verbonden met het project én gevestigd in dit Overijsselse dorp in het Vechtdal, zijn bronboring en plaatsing tot stand gekomen. Een ruimhartig gebaar.

Bent u er in de buurt? Neem dan eens een kijkje:

Natuurboerderij BalkInn
Westerveen 32
7711 DE  Nieuwleusen

Aan het laden
Aan het laden