EC/TDS/Temperature Meter with Amperometric Technology 0-4mS/cm incl. suitcase and probe. HI-99300

Item No. 700264
st
Price
€ 499,95
price per st
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Een betaalbare oplossing voor EC/TDS-metingen
HI99300 en HI99301 zijn innovatieve meters voorzien van geavanceerde eigenschappen, ontworpen voor snel en eenvoudig veldgebruik. De behuizing is waterbestendig en heeft IP-code 67.

De multifunctionele HI76306 elektrode meet EC/TDS en temperatuur in een stevig toestel. EC (of TDS) en temperatuurmetingen worden tegelijkertijd getoond. Symbolen en berichten op het lcd tonen de status van de meter aan en gidsen de gebruiker door de handelingen.

Kalibratie is een éénpunts, automatische procedure en metingen worden automatisch gecompenseerd voor temperatuurschommelingen. De temperatuurcompensatiecoëfficiënt en de EC/TDS-omzettingsfactor kunnen geselecteerd worden.

Bij het opstarten toont de meter het resterende batterijpercentage. Wanneer de batterij bijna leeg is, verschijnt er een batterijsymbool op het lcd, om de gebruiker te verwittigen. Alle instellingen en kalibratiegegevens blijven in het geheugen wanneer de batterij verwisseld wordt. De meters zijn ook voorzien van het Battery Error Prevention System, dat de meter uitschakelt wanneer de batterijspanning te laag is om betrouwbare metingen te verzekeren.

 • Eenvoudig te bedienen
 • Waterbestendige behuizing
 • Batterijspanning wordt getoond op het lcd-scherm
 • Battery Error Prevention System
 • IP67 behuizing
 • Quick Connect-elektrode
 • Compleet geleverd

Robuust
Voor wetenschappers en professionals die precisie verlangen in het veld of op de productievloer. De 99-reeks van Hanna Instruments zijn duurzame, waterbestendige draagbare meters die nauwkeurige resultaten opleveren. Het toepassingsspecifieke ontwerp met een geheel nieuwe, robuuste constructie zorgt voor jarenlange foutloze metingen!

Gebruiksvriendelijk ontwerp
Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

Toepassingsspecifieke elektrode
Uw metingen vereisen gedetailleerde aandacht, en dat geldt ook voor uw elektroden. Uw elektrode is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw branche, van behuizing tot junctietype. Verwacht topprestaties met een voor uw doel gemaakte meter!

Waterdicht
Een Quick Connect DIN-connector zorgt ervoor dat bevestigen en loskoppelen van de elektrode eenvoudig en gemakkelijk gaat. De rubberen ommanteling beschermt de kabel en creëert een afgesloten verbinding voor extra betrouwbaarheid.

Elektrodetoestand
Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt.

Groot lcd
Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek.

Duurzame behuizing
De nieuwe IP67-behuizing is ontworpen om bestand te zijn tegen stoten, vallen en morsen in het dagelijks leven en garandeert topprestaties in elke omgeving. Deze meters zijn volledig beschermd tegen indringing van stof en water vanuit elke richting.
  Loading
  Loading