Paginabegin

Filters

vrijdag 7 juni 2024

Wateraanvoer & waterafvoer. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van de buizen van VRM. Veelvuldig zelfs.
Ons assortiment voorziet in de meest gangbare maten, en dit alles volgens de strengste specificaties en de normen die er voor kwaliteitsmateriaal staan. Peilbuizen en bronfilters, bemalingsfilters en kunststof leidingwerk: wij hebben het in tal van uitvoeringen ongeacht wanddikte, drukklasse, gewenste bewerking, kleur en/of toepassing. Maar er zijn natuurlijk specialiteiten te noemen. Producten waar onze kennis en expertise zo mee verbonden is dat het VRM-DNA erin merkbaar is. Producten met de hoogst haalbare mate van zuiverheid en afwerking. Producten waaraan zichtbaar is dat er grote zorg aan besteed werd. 

Voor typische milieutoepassingen zijn de (witte) HDPE-filters bekend naast de eveneens breed toegepaste (blauwe) filters en stijgbuizen uit loodvrij PVC. In de productgroep ‘bronfilters’ voeren de KIWA-gekeurde, crèmekleurige, drukklasse filters de boventoon. Bemalingsfilters brengt VRM sinds jaar en dag als zogenoemd ‘slagvast’ PVC in het herkenbare felgeel, daar waar er voor sanerings- en monitoringsdoeleinden veelal het zwarte PE wordt aangewend. 

Een (droge?) zomer zit er weer aan te komen. Het seizoen waarin de vraag naar bronfilters in de relatief 'kleine' diameters 63, 75, en 90mm traditioneel gezien hoog is. Voor beregenaars en bronboorders een mooie periode om blind te vertrouwen op het assortiment filters van VRM. 

Tenminste, wanneer kwaliteit leidend is.