Paginabegin

En route

dinsdag 2 juli 2024

Het degelijk transporteren van goederen naar onze afnemers krijgt hier altijd al prioriteit toegewezen. Daarbij achten wij het van groot belang dat bestellingen ook in optima forma worden aangeboden. 
Een mooi product verdient immers een goede presentatie. Of dit nu handelt om pakketten buis, om zware pallets met zwelklei of om relatief kleine poststukken.
Het is aan onze afdelingen Verkoop en Logistiek om planningen zo af te stemmen dat er zoveel als mogelijk afgeleverd kan worden naar de wens van de klant. Al moeten we ook gelijk aangeven dat we helaas nooit aan àlle wensen tegemoet kunnen komen.

Bij de soms zeer gedifferentieerde bestellingen streven wij er altijd naar het totale vrachtvolume zo klein mogelijk te houden. Dit vraagt om slim verpakken en optimaal gebruikmaken van mogelijkheden en middelen. Ondertussen rekening houdend met aandachtspunten als veiligheid en kwetsbaarheid van product.
Het vertrouwd vervoeren van goederen besteden wij uit aan meerdere daartoe gespecialiseerde bedrijven. De een kenmerkt zich met een vlotte doorstroom van pakketjes, de ander juist met het veilig vervoeren van bulk of - zoals dat hier aan de orde van de dag is - zware lengtevrachten. VRM maakt de keuze welke partij uw goederen gaat vervoeren. Naar kantooradres, magazijn of direct op (bouw)locatie.
Snel, veilig, verantwoord en efficiënt. Allemaal kernbegrippen die van toepassing zijn op onze logistieke dienstverlening. En ongeacht of bestellingen verzonden dan wel opgehaald worden: er wordt hier bij VRM de meeste zorg aan besteed.

Klik HIER voor een actueel overzicht van de vrachttarieven en -voorwaarden.

Service schrijven wij met een hoofdletter. Dat is niet voor niets.