1
 

/ Zonne Energie

Zonne Energie


4 oktober 2018

Altijd al steunen wij het fenomeen ‘groen ondernemen’, dat doen wij van harte. Maar, wij onderschrijven dit niet alleen, wij geven er ook daadwerkelijk uitvoering aan. Waar mogelijk haken we in op reële mogelijkheden om steeds zuiverder, zuiniger, slimmer en daarmee verantwoorder te opereren. 
 
De overtuiging hier goed aan te doen is gewoonweg onze motivatie. Door die weg steevast te bewandelen blijven wij ook nog eens in hetzelfde spoor als onze afnemers die zich dagelijks intensief bezig houden met het milieu en alles waar daar toe doet. Goed.
Onze volgende stap in dit dynamische proces is een grote. Wij hebben ertoe besloten (en de opdracht is inmiddels verstrekt) om de daken van onze productielocatie in Apeldoorn te laten voorzien van maar liefst 574 stuks XL zonnepanelen met 360WP. (rendementseenheid). 
 
De verwachte energieopbrengst zal straks in 2019 voor een belangrijk deel in onze eigen energiebehoefte voorzien, de rest leveren we terug aan het net.
 
Binnenkort starten de voorbereidende werkzaamheden. Naar verwachting wordt het systeem in het begin van komend jaar operationeel. Dat schreeuwen wij natuurlijk graag van de daken…
 
zonne-energie