1
 

/ Zomer @VRM

Zomer @VRM


25 juli 2018

Dat water van levensbelang is is ons allemaal meer dan bekend. Dat wordt ons deze zomer nog maar weer eens duidelijk. Is er sprake van langdurige hitte zoals nu en ontbreekt het ook nog eens aan regen, dan ontstaat er dus al gauw een watertekort. Die schaarste leidt dan weer tot begrijpelijke beheersmaatregelen met bijvoorbeeld verboden om nog langer oppervlaktewater aan te wenden voor van alles en nog wat. Ons water is zelfs zo belangrijk dat hier regulering tot noodzaak geworden is. 
 
Ook in tijden van waterschaarste weten afnemers ons natuurlijk te vinden. Naast de toepassingen van met name bronfilters voor ‘reguliere’ doeleinden als warmte-/koudeopslag en brandputten, hebben we van doen met een sterk verhoogde vraag naar buismateriaal welk diep de bodem ingebracht wordt om te dienen als bronfilter voor de beregenings- en agrarische sector. Die verhoogde vraag - inherent aan de droogte - leidt hier tot grote drukte waarbij wij dagelijks alles in het werk stellen om iedereen naar wens te bedienen. Dat vraagt soms om flexibiliteit en geduld maar: wij doen ons uiterste best!
 
De hele zomer zijn wij gewoon geopend en houden ondertussen het hoofd koel. Het is maar dat u het weet. Fijne zomer allemaal!
 
Zomer @VRM