1
 

/ Aqua Nederland 13-15 maart

Aqua Nederland 13-15 maart


21 februari 2018

Beurzen. Ja, er zijn er zoveel waar we ons een paar dagen zouden kunnen etaleren. Maar om een juiste keuze te maken uit alle aanbieders verbinden wij natuurlijk onze eigen criteria aan een al dan niet deelnemen. Bereiken wij er onze specifieke doelgroepen? Is het evenement het juiste platform om ons goed te presenteren, welke relaties en collega’s denken we er te kunnen gaan ontmoeten en, over welke bezoekersaantallen spreken we? Op basis daarvan maken wij onze afweging. Zo zag u ons bijvoorbeeld (na jaren) weer op de afgelopen editie van de AquaTech Amsterdam. Dat was een bewuste keuze.
 
Nu dan stellen wij ons op om deel te nemen aan de komende vakbeurs Aqua Nederland in Gorinchem. In de Innovatiestraat waar innovaties op watergebied gepresenteerd worden, is VRM LevelLog straks te vinden op standnr. I.113C.  Het brede spectrum aan toepassingsmogelijkheden van ons slimme monitoringsysteem brengen wij daar gericht onder de aandacht van o.a. meetnetbeheerders.
 
Wij beschikken ondertussen over een vracht aan ervaring. Maar ook over vele data, afkomstig van tal van meetnetten uit diverse projecten. Over het beheren van die data en wat VRM op dat gebied voor ù zou kunnen betekenen treden wij graag eens met de gebruikers in contact. Misschien wel in ongedwongen sfeer op Aqua Nederland. Weet alvast dat wij suggesties hebben en oplossingen bieden, toegespitst op ùw situatie. Met het oog op de toekomst en de stevige taak/plicht tot adequaat grondwaterbeheer lijkt ons dit voor gebruiker nu al goed om te weten.
 
Treffen wij elkaar op 13, 14 of 15 maart in Gorinchem?
 
 
https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3647&Language=3647&utm_source=direct&utm_medium=post&utm_campaign=direct-post-aquario-go-2018