1
 

/ Overname Wavin filiaal Apeldoorn

Overname Wavin filiaal Apeldoorn


13 June 2018

Na meer dan tien jaren het Wavin Afhaalfiliaal Apeldoorn te hebben beheerd en bemand, kondigen we aan dat deze unieke vorm van samenwerking per 1 juli a.s. gaat wijzigen. Vanaf die datum gaan wij namelijk zelf rechtstreeks als leverancier van Wavin-producten optreden. De huidige ‘Wavin-klanten’ blijven hiermee verzekerd van de verkrijgbaarheid van ‘hun’ specifieke materialen in Apeldoorn.  
 
Als gezegd gaat VRM dus het grootste deel van het huidige Wavin-assortiment voor de GWW-, installatiebranche én aanverwant zelf in voorraad nemen. Dit geldt gelijk als welkome aanvulling op het eigen assortiment van VRM: een serieuze verbreding.
Feitelijk veranderd er weinig t.o.v. de huidige situatie. Wij blijven op dezelfde plek en onze mannen in het magazijn zijn dezelfde als voorheen. De enige wijziging is dat u straks uw bestelling plaatst bij VRM, door ons geleverd wordt en u aan ons betaald, zonder tussenkomst van een andere partij.
Aan deze beslissing liggen strategische redenen ten grondslag, beide partijen hebben hier in goed overleg toe besloten. De inzet van VRM richt zich voornamelijk op het gaan bieden van een hogere servicegraad en een nòg completer assortiment. En dat gaat u merken!
 
Aan de Oude Apeldoornseweg 32, 7333 NS Apeldoorn-Zuid zijn wij te vinden. Van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur. Er is koffie en u kunt er met PIN betalen.
 
Nog geen klant van VRM? Vul dan alvast dit formulier in en mail naar info@vrm.nl
U bent van harte welkom. Uiteraard.
 
VRM shop